Elif Arslan


Ve Günün Ardından...

.


Ruhsal bozukluklar ortaya çıktığı gibi insan ilişkilerinde de başarısızlık nedenleri söz konusu olabiliyor nitekim oluyor. 

Bu süreçte, yaşanması muhtemel ama kabul etmesi zor kararlar alınıyor. ve bunun olabileceğine dair kanun koyabiliyoruz kendi kendimize kendi düşüncelerimize. Kararlılık ve netlik adı altında şüphe de var sayılıyor, düşüncelerimize ortak oluyor ve bu durumdan sıyrılmak istiyor karar vermeye dair tüm özelliğimizi de kaybediyoruz.

 Tabi bu durum mevsimsel olarak düşünülebilir fakat günün yaşantılarına dair de algılayabiliriz ki hayata karşı bakış açısı ile sevdiklerimize ve hayallerimize de farklı açıdan bakıldığında ise duygular, kararsızlık, belirsizlik ve duygusal açlığını bastırmak zorunda kalıyoruz kalabiliyoruz.. Bunun üzerine günün ardından rahatlamak ve kendine özgü bir durum söz konusu olduğunu fark ediyoruz fark ediyorsunuz bilinç atlı çok şeyleri kaydetme özelliğine sahip olsa da bazı durumlarda da konusunda uzmanlaşmış ve bizler bizlerin düşüncelerini iyi veya kötü diye ayırt ettiğimizi evren ile iş birliği içinde kayıt ederler. Ve bu durumda harika bir olanak sağlar hayat bizlere. Etmeye de devam edeceğine inandığımız ve inanmayı seçiyor olmamızdır.. günün ardından dedik ve gün be gün hayallere ve beklentilerimize ulaşmamızın aslında temel kaynağı da bizlerizdir, düşündüklerimizdir, seçtiklerimizdir ve hayata karşı hala bir umudumuzun Hayallerimizin birer meyvesinin beklentisidir. Düşünce gücünüzü gerçeğe çevirmenin adıdır hayat.

 

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.