Elif Arslan

Tarih: 02.06.2023 10:23

Haziran'da Üşümek

Facebook Twitter Linked-in

Kışın sonu bahardır evet veyahut  baharın sonu yazdır ama benim için Hazirandır. Haziranı bilirim ben ,ayazı  güzeldir ama gündüzü yakıp geçen bir alev gibi . Yıldızlar altında dans ederek aşk tazeleyenler.

peki sen hiç Haziran'da üşüdün mü ? Düz Yürü'düğün yollar ayakların altında ezildi mi ? Haziran ayazında gece loş ışık kaynağı tutan cadde üzeri sokak başında sevgi, aşk dolu havasında üşüdün mü? 

Çalgı, çengi, Raks eden eğlenen ikili arasında kendini boş ve bir  zavallı gibi  hissedip kendine bakıp acıdın mı?  

İçim sönmek nedir bilmeyen bir kor ateş gibi yüreğimi yakıp geçiyor dinmiyor, geçmiyor ve bitmiyor. Aklım almıyor, kalbim dur diyor ama yüreğim dinmiyor.

 Bu hangi  sevdadır hasret sızı bedenimde. Derdim var Bin kitap çare etmiyor. Bedenim buralardan gitme sevdam Haziran ayazında.

 Türküler de sevda  geçmiyor çare  sözleri viran eylesin. Doktor istemem yarim derman getirsin. Akıl yetmiyor bel taraf etsin bitmeyen sevdamdandır bunu böyle bilesin. Bugün sözüm söz ama yarın sızım sızlar. Gitmek istiyorum gitmek istediğim yere…

 Haziranda gitmek özeldir  ama üşümeden ve sıkılmadan izledim seyir tepesini giremedim ve dedim ya sen hiç Haziran'da üşüdün mü?

 


Orjinal Köşe Yazısına Git
— KÖŞE YAZISI SONU —