Elif Arslan


Ebedi Mutluluk Vaadi

.


Uzun bir zaman sonra tekrar birlikteyiz. Baya oldu dimi aranızda olmayalı ☺️ 

2022 son demlerini yaşıyoruz Koca bir yılı devirdik. kâh mutlu, kâh mutsuz, kâh huzurlu velhasıl kelam öyle ya da böyle bitirdik. Şöyle arkanıza bakıp ve ben Şu koca dünya da 12 aya neler sığdıran olduk diye düşünüyoruz dimi ? Yaşanmışlıklar, hatıralar, dostluklar,sevdalar ve aşklar kaç şiire kaç kitaba kaç romana konu edildi dimi ? Kaç kelam da bahsedildi nerede katledildi,nerede evlendi ve nerelere göçüp gitti. 

Bunları son 15 gün içinde kafamız da beynimizde birer sat gibi tik tak tik tak diye atıyor . Pişmanlıklar çoğu kez dile gelse de gelmez sonu mantığı ile hareket ediyorsunuz. Olan olmuş'lara çare değilse de , olmayanlara da ümit vaat edilmez . Hayatta neler vaat ediyoruz oysa Hayaller, başarı,mutlu bir evlilik ve  masallardaki gibi sonsuz aşk istiyoruz .kimileri'niz anne adayı kimileri'niz gelin veya damat adayı. Ne çok yeni yılda vaat bekliyormuşuz oysa...

Hayat bundan doğabilecek bir sonraki şeylere veyahut dün günlere gebe . Sonbahar yapraklarını döker iken ki ahenk içinde yer aldığı tarifsiz bir sevinç yaşanıyor hoşnut bir şekilde.. Her yer kırmızı renk ile kaplarken beyazlara bürünüyor bir yerde . Cingle bang sesleri kulaklarımızı kemirir iken anlıyorsunuz hayatın döngüsü değişeceğini. Sanmıyorum ki bu hayatta olmayacak şeyin olmayacağını düşünmek. 

Aylardan Aralık sıcak odun kesme ve sıcacık hırka veya battaniye ile içini ısıtır iken içeriye de ısınmak istersin eline kahve ,çayını alırsın şömine,soba  başında camda izlersin yerlere dökülen kar taneleri ,cama vuran loş ahengini. Dalarsın o an, anılarında vaat ettiğin anılar,mısralar ,maziler... Evet Aralık ve son demler Yeni yıla girerken umudumuzun Hayallerimizin birer meyvesinin beklentisidir aslında fakat küçük vaatler de bulunmak daha az ümit etmektir alında beklemek .. Yeni yıl sizlere sağlık,huzur, mutluluk, aşk,sevgi ,getirmesi dileği ile iyi günler dilerim..

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.