Yeşil Yıldız Derneğinden Eğitime 65 bin Kitap Desteği

Yeşil Yıldız Bağımlılıklarla Mücadele Derneği Elazığ Yazıkonak beldesinde bulunan 2 ilkokul 2 ortaokul ve bir liseye 60000 kaynak kitap 5000 okuma kitabı desteğinde bulundu.

EĞİTİM 7.12.2021 20:28:00 0
Yeşil Yıldız Derneğinden Eğitime 65 bin Kitap Desteği

Yeşil Yıldız Bağımlılıklarla Mücadele Derneği Elazığ Yazıkonak beldesinde bulunan 2 ilkokul 2 ortaokul ve bir liseye 60000 kaynak kitap 5000 okuma kitabı desteğinde bulundu.

Yeşil Yıldız Derneği Başkanı Yahya Öger yaptığı konuşmada, Elazığ için şimdiye kadar kitap konusunda yapılan en büyük kampanyaya imza atmanın sevincini yaşadıklarına vurgu yaparak  şunları ifade etti;

Ciddi Bir Kitap Takviyesi Oldu

Yazıkonak Belediye Başkanımız sayın Hatif Çadırcı bey  tarafından Yazlıkonak için böyle bir teklif geldiğinde dernek olarak gönüllerimize çağrıda bulunduk. Çağrımıza karşılık veren birçok gönüllümüz ile beraber Deniz Feneri Derneği Yazıkonak başta olmak üzere diğer belde öğrencilerine 60 bin yardımcı ders kitabı ve kaynak kitap göndererek en büyük destekçimiz oldu. Bununla beraber diğer bağışçılarımız 5 okulumuzun kütüphanesine takriben  1000'er  kitap bağışında bulundular. Beldemizde bulunan okul kütüphanelerine ciddi bir kitap takviyesi oldu. Bu tür çalışmalarımız dönem dönem diğer illerimiz ve  ilçelerimizde de devam edecektir. Gençlerimizi kitapla buluşturmanın mutluluğunu yaşıyoruz. 

Beldedeki eğitim gören öğrencileri okumaya teşvik etmek için  eğitime verdikleri destekten dolayı Yeşil Yıldız Derneği ve Deniz Feneri Derneğine teşekür eden Yazlık Konak Belediyesi Başkanı  Hatif Çadırcı şöyle devam etti ;

Amacımız Okuma Seferberliği Başlatmak

Bugün buradan 60 bin ortaokul ve lise ders ve kaynak kitapları ile 2 ilkokul 2 ortaokul ve 1 lisedeki kütüphanelerine 5 bine yakın okuma kitabı bağışında bulunuldu.Amacımız Yazıkonak’ta bir okuma seferberliği başlatmak ve gençliğimizi kitapla buluşturmaktır. Gelecek günlerde ülkemizin kaderini değiştiren bu çocuklarımızın iyi bir yerlere gelmelerine bir nebze de olsa yardımcı olmaktır. Umut ederiz ki çok yakın zamanda Yazıkonak beldemizde yapımını planladığımız kültür merkezimizi de faaliyete geçiririz. Gençlerimizin sosyal kültürel ve diğer aktivitelerde de katılımını sağlama noktasında çalışmalarımızı bitirme gayretinde oluruz.

 


Diyarbakır Milletvekili Cupolo, mısır ithalatındaki vergi indirimini sordu

Yazar ve Şair Cegerxwîn anıldı

GGC'de 'Uluslararası Medya ve Basın Özgürlüğü' söyleşisi

Narin soruşturmasında 4 kişiye ağırlaştırılmış müebbet

Fethullah Gülen öldü

Suçta ve cezada kanunilik ilkesi

Marmara Dent 7. şubesini Diyarbakır'da açtı

Güneydoğu Gazeteciler Cemiyeti'nden Sinan Aygül'e destek

Diyarbakır'dan Avrupa'ya çıkarma

DTSO başkanı Kaya: Diyarbakır'daki NEET oranı Türkiye ortalamasının iki katı

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.