TEGV Diyarbakır Bank ABC Öğrenim Birimi Dönem Sonu Sergisi Açılışı gerçekleştirildi

TEGV Diyarbakır Bank ABC Öğrenim Birimi Dönem Sonu Sergisi Açılışı gerçekleştirildi.

DİYARBAKIR 26.05.2024 14:22:00 0
TEGV Diyarbakır Bank ABC Öğrenim Birimi Dönem Sonu Sergisi Açılışı gerçekleştirildi

Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı (TEGV) Diyarbakır Bank ABC Öğrenim Birimi, T.C. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı tarafından fon almaya hak kazandığı "Geleceğin Becerilerinin İzinde Çocuklar ve Gençler için Teknoloji Eğitimi" projesi kapsamında düzenlediği dönem sonu sergisinin açılışını gerçekleştirdi. İlkbahar dönemi boyunca işbirliği yapılan okullar, bireysel çocuklar ve veliler sergiye katılım sağladı.

Etkinlikte, çocukların yaptıkları resimler sergilendi. Sergide yer alan resimler, çocukların ve gençlerin geleceğin becerilerini kazandırmayı amaçlayan bu projenin başarısını gözler önüne serdi. Sergi, çocuklar ve aileleri tarafından büyük ilgi gördü. 

TEGV Diyarbakır Bank ABC Öğrenim Birimi yetkilisi Zehra Ekinci,  sergiye gösterilen yoğun ilgiden memnuniyet duyduklarını belirterek, "T.C. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı tarafından fon almaya hak kazandığımız ‘’Geleceğin Becerilerinin İzinde Çocuklar ve Gençler için Teknoloji Eğitimi’’  projemizi 01.10.2023  tarihinden beri yürütmekteyiz. Bu projemiz kapsamında aralarında Diyarbakır'ın da bulunduğu 20 İl (20 TEGV merkezinde) Sergilerimiz gerçekleşecekti. Sergilerin amacı, TEGV çocukları ve gönüllüleri tarafından yapılan çalışmaların sergi haline getirilerek bir organizasyon eşliğinde ziyaretçilere sunulması, bu sergilerin çocuk ve gönülleri motive etmesidir. Sergimiz, öğrenci ve ailelerin yoğun ilgisiyle karşılaştı" dedi. 


 


Dilan Polat için 27 yıl hapis talebi

Silvan'da petrol sondajı meclis gündeminde!

Bağıvar'da doktor eksikliği: Vatandaşlar mağdur!

Diyarbakır'da beyaz bayrak alan işletme sayısı yükseliyor

Vasiyetname ile ilgili yapılacak işlemler nelerdir ?

Diyarbakır Tarım Konseyi'nden anız uyarısı!

Serra Bucak'tan kadınlara müjde: Diyarbakır yeniden bir kadın kenti olacak

Emekli Sen Diyarbakır Şube Başkanı Vahap Günay'dan hükümete çağrı: Adalet istiyoruz

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek: 'Türkiye'de asgari ücret düşük değildir'

Gazze'de sağlık krizi: Son 48 saat!

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.