Pandemide Diyarbakırlılar kobay olarak kullanıldı

Prof. Dr. Cenap Ekinci, 4 yıl önce özel uçakla Diyarbakır’a gelen bir ekibin kovid hastalarını kobay olarak kullandığını, bazı hastaların vefat ettiğini iddia etti.

GÜNCEL 8.07.2024 11:46:00 0
Pandemide Diyarbakırlılar kobay olarak kullanıldı

EMEK HABER- Güneydoğu Expres'ten Güneş Ocağa'nın haberine göre, Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Cenap Ekinci, Diyarbakır'da 2020 yılında koronavirüs döneminde Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde bazı hastalar üzerinde denenen “Türk Işın Tedavi Yöntemi (TurkishBeam)” nedeniyle bazı hastaların yaşamını yitirdiğini iddia ederek, Diyarbakırlıların kobay olarak kullanıldığını söyledi.

“BAKANLIK ISRARLA KABUL ETMEDİ”

Dr. Ekinci, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarda şu iddialarda bulundu:

"1.Diyarbakır Havaalanı’na Valiliğe bildirilmiş özel bir uçak iner. İçinde başında özel bir hastanede görevli tanınmış Göğüs Hast. Prof'u bir şahıs başkanlığında 5 kişi sağlıkçı ve iki sivil iner.

2. Hava Alanında Valilikçe karşılanan bu ekibin adresi D.Bakır Gazi Yaşargil Eğitim Arşt. Hastanesi’dir. Doğrudan hastaneye ulaşan ekibi Sağ.İl.Mdr.C.T ve Başhekim E.B karşılar. Ekibin amacı Covid 19 virüsünü kanda ilaçsız tedavi edebilen bir cihazı Sağlık Bakanlığı’na satmak.

3.Bakanlık bu cihazı almak istememektedir çünkü bunun bilimsel bir yanı yoktur. Ve Dünyada henüz uygulanmadığı gibi cihaz ile ilgili hiçbir deney ve faz çalışması yapılmamıştır. Ekibin başındaki M.S (Bakan Yakını) ısrarla cihazı denemek ve bir an evvel raporlamak istemektedir.

4.Hasta üzerinde denenecek bu yöntemi hiçbir hastane kabul etmez. Ne hikmetse D.B.Gazi Yşrgl.Eğtm. Arş.Hastanesi Başhekimi kendi hastaları üzerinde denemeyi kabul eder. 3 gün boyunca hastalara ve yakınlarına bilgi verilmeksizin bu deneyler yapılır.

“DİYARBAKIR NEDEN KOBAY SEÇİLDİ?”

5.Hastane önünde canlı yayın kameraları önünde en tepeye sunum yapılmak istenir. Ancak Bakanlık buna müdahil olmaz. Ancak Sağlık İl Mdr, Başhekim heyet ile beraber kameraların karşısına geçer ve ülkeye duyurulur. Adını Türk Işını verdikleri bu tedavinin başarısını dünyaya olan ederler.

6. Her sabah özel uçakla gelip akşam eve dönen bu ekibin başındaki kişiyi tanıyorum. Sözde Türk Işını ile tedavi olan hastaların bir kısmının vefat ettiğini biliyorum. Bu cihazı bakanlık satın almadı ve kullanmadı. Diyarbakır’da kaç vatandaşın tedavisi kesilerek kobay yapıldı? 7.Bunun sorumluları kim? Özel Uçak Kime Ait? Diyarbakır neden seçildi? Halk neden kobay yapıldı. Bakan yakını bu işin neresinde?"

 


İşsiz sayısı 3 milyonu aştı

Ergani Floor Curling ile tanıştı

Amedspor İstanbul'da gol perdesini aralayamadı

Amedspor eski başkanı Yıldırım'dan TFF başkanına; 'Kardeşlik Amed'de değil, deplasmanda gerekli'

Barikat'tan yangın mağduru 550 çocuğa anlamlı destek

Bakan Uraloğlu'ndan Instagram açıklaması: 21:30'da açılacak

Diyarbakır - İstanbul yolcu otobüsünde uyuşturucu ele geçirildi

26 ilde uyuşturucu operasyonu: Aralarında Diyarbakır'da var!

Nike, Türkiye'de internet alışverişlerini kapattı

Sanatçı Aram Tigran Diyarbakır'da anıldı

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.