Narin soruşturmasında gelişme: Amca ile R.A arasındaki görüşme cinayetle alakalı değil!

Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde kaybolduktan 19 gün sonra cansız bedeni bulunan 8 yaşındaki Narin Güran'ın amcası Salim Güran ile işçisi R.A.'nın konuşması, cinayetle bağlantısız bulundu.

Narin soruşturmasında gelişme: Amca ile R.A arasındaki görüşme cinayetle alakalı değil!

EMEK HABER- Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde kaybolduktan 19 gün sonra cansız bedeni bulunan 8 yaşındaki Narin Güran'ın amcası Salim Güran ile işçisi R.A.'nın görüşmesi soruşturma dosyasına eklendi. R.A. adli kontrolle serbest bırakıldıktan sonra yeniden gözaltına alınarak sulh ceza hâkimliği tarafından tutuklandı. R.A.'nın Salim Güran ile Kürtçe yaptığı konuşmanın cinayetle ilgisi olmadığı belirlendi.

Soruşturma dosyasına giren konuşmada, Salim Güran’ın R.A.'ya, “O sondaki köşede sana ait bir şeyin düşmüş, sana ait bir şey sondaki yamaçta, yamacın köşesi taş, biri yerde” dediği, R.A.’nın ise “Tamam henüz bende değil. Tamam, daha ölmemiş” yanıtını verdiği görülüyor. Bu ifadelerin cinayetle doğrudan bir ilgisi olmadığı ifade edildi.
Ayrıca, Narin Güran'ın bedeni üzerinde bulunduğu battaniyenin hala bulunamadığı bildirildi. Soruşturma devam ediyor.

Haber: Ercan ÇAĞLAYAN 
 

 



Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.