GGC'de 'cemiyet söyleşileri' başlıyor

Güneydoğu Gazeteciler Cemiyeti (GGC), "Cemiyet Söyleşileri" etkinlik serisini başlatıyor. İlk buluşma, Deutsche Welle Türkçe Servisi Genel Yayın Yönetmeni Dr. Erkan Arıkan’ın katılımıyla gerçekleştirilecek.

GÜNCEL 15.10.2024 11:09:00 0
GGC

EMEK HABER- Güneydoğu Gazeteciler Cemiyeti (GGC), "Cemiyet Söyleşileri" etkinlik serisini başlatıyor. İlk buluşma, Deutsche Welle Türkçe Servisi Genel Yayın Yönetmeni Dr. Erkan Arıkan’ın katılımıyla 21 Ekim 2024, Pazartesi günü saat 16.00’da GGC Sümerpark Yerleşkesi'nde gerçekleştirilecek.

Etkinlik, Dr. Arıkan’ın açılış konuşmasının ardından soru-cevap ve sohbet formatında devam edecek. Medya ve basın özgürlüğünün demokratik toplumlar için önemi üzerinde durulacak. Dr. Arıkan, uluslararası medya kuruluşlarının işleyişi, basın özgürlüğü mücadeleleri ve dijitalleşen dünyada medyanın karşılaştığı zorluklar hakkında katılımcılara değerli bilgiler sunacak.

Söyleşide ayrıca, medya mensuplarının uluslararası arenadaki rolü, medyanın bağımsızlığını koruma çabaları ve Türkiye’nin mevcut durumu gibi konular da ele alınacak. Basın özgürlüğünün öneminin giderek arttığı bu dönemde, katılımcılara geniş bir perspektif sunulması hedefleniyor.

Gazeteciler, akademisyenler, gazeteci adayları ve medya dünyasına ilgi duyan herkesin davetli olduğu bu etkinlik, medya özgürlüğü ve uluslararası gelişmeler hakkında farkındalığı artırmayı amaçlıyor.

Haber: Ercan ÇAĞLAYAN 

 


Diyarbakır Milletvekili Cupolo, mısır ithalatındaki vergi indirimini sordu

Yazar ve Şair Cegerxwîn anıldı

GGC'de 'Uluslararası Medya ve Basın Özgürlüğü' söyleşisi

Narin soruşturmasında 4 kişiye ağırlaştırılmış müebbet

Fethullah Gülen öldü

Suçta ve cezada kanunilik ilkesi

Marmara Dent 7. şubesini Diyarbakır'da açtı

Güneydoğu Gazeteciler Cemiyeti'nden Sinan Aygül'e destek

Diyarbakır'dan Avrupa'ya çıkarma

DTSO başkanı Kaya: Diyarbakır'daki NEET oranı Türkiye ortalamasının iki katı

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.