Geleceğin Amedspor'u: Aziz Elaldı ve Ersun Yanal ile yeniden yapılanma

Aziz Elaldı başkanlığındaki Amedspor Yönetim Kurulu ve teknik direktör Ersun Yanal, "Amedspor'u Geleceğe Taşımak" sloganıyla başlattıkları projelerini tüm hızıyla sürdürüyor.

SPOR 30.06.2024 13:43:00 0
Geleceğin Amedspor

EMEK HABER- Aziz Elaldı başkanlığındaki Amedspor Yönetim Kurulu ve teknik direktör Ersun Yanal, "Amedspor'u Geleceğe Taşımak" sloganıyla başlattıkları projelerini tüm hızıyla sürdürüyor. Yanal, sportif, kurumsal, tesisleşme ve yapılanma olmak üzere dört ana başlıkta topladığı çalışmalarıyla Amedspor'u geleceğe hazırlamayı hedefliyor.

Ersun Yanal, şampiyon kadroyu koruyup Amedspor'u geleceğe taşıyacak yeni bir ekip kurmak için düğmeye bastıklarını belirtti. Yanal, "Burada klasik transfer söylemleri dışında mutluluğu ön plana çıkarıyoruz. Amedspor'u mutlu, ulaştığı noktayı hazmeden ve bu projeye inanan insanların olduğu bir organizasyona dönüştüreceğiz. Sportif anlamda yalnızca bugünü değil yarını hedefleyen bir yapı olacağız" ifadelerini kullandı.

Kurumsal anlamda yolun henüz başında olduklarını ancak hızlı hareket ettiklerini söyleyen Yanal, "İş sahada bitmiyor. Sahada kazanmanın gereklilikleri var. Tüm düğmelerimizi doğru şekilde iliklemek zorundayız. Bugün planımızı yaptık ve yola çıktık. Kurumsal anlamda bir Avrupa kulübü nasıl yönetiliyorsa burası da öyle olacak" dedi.

Ersun Yanal, başarıyı yalnızca şampiyonluk olarak görmediklerini, gelecek nesilleri futbolun büyülü dünyası ile buluşturmanın da önemli olduğunu vurguladı. Yanal, "İdari ve sportif yapılanma, pazarlama faaliyetleri, ideal tesis yatırımları, bilimsel kadrolar, sağlık ve iletişim merkezleri, maç günü organizasyonları ve deplasman planlamaları gibi her şeyi doğru yapmak adına çalışıyoruz. Sezon sonunda Amedspor'u şampiyon yaparsak değil, bu doğru hamleleri hayata geçirebilirsek başarılı sayacağız" diye konuştu.

Amedspor'un yeni sezon hazırlıklarına 2 Temmuz'da Kartepe'de başlayacağını belirten Yanal, "13 Temmuz'a kadar buradayız. İlk kamp döneminde transferlerin yüzde 90'ını bitireceğiz. İkinci etap kampında ise noktayı koyacağız" dedi.

BAŞKAN VEKİLİ BARAN DURMAZ: “DOĞRULARI YAPMAK İÇİN ÇOK ÇALIŞIYORUZ”

Amedspor Başkan Vekili Baran Durmaz ise teknik kadronun isteği doğrultusunda yönetim olarak maddi manevi fedakarlıklarda bulunduklarını ve Amedspor'u güçlü yerlere taşımak için adımlar attıklarını söyledi. Durmaz, "Çok çalışıyoruz, çok işimiz var ama sonunda doğruları yaparak önce şampiyonluğa ulaşacak, sonra da Süper Lig'de harika bir kulüp yaratmak için titizlikle çalışıyoruz. Ersun Yanal gibi deneyimli bir isimle hem saha içini hem saha dışını planlamak bizim için büyük bir şans" dedi.

Haber: Ercan Çağlayan 


Diyarbakır Tarım Konseyi'nden anız uyarısı!

Serra Bucak'tan kadınlara müjde: Diyarbakır yeniden bir kadın kenti olacak

Emekli Sen Diyarbakır Şube Başkanı Vahap Günay'dan hükümete çağrı: Adalet istiyoruz

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek: 'Türkiye'de asgari ücret düşük değildir'

Gazze'de sağlık krizi: Son 48 saat!

İHD'den Diyarbakır'daki saldırılara tepki: Toplumsal barış tehlikede!

Geleceğin Amedspor'u: Aziz Elaldı ve Ersun Yanal ile yeniden yapılanma

Eşbaşkan Bucak, 27 ülkeden kadınlarla bir araya geldi

Kayıp yakınları 803. hafta: Ramazan Yüce’nin failleri soruldu

Şeyh Said Derneği: 'Tarihten ders almalıyız'

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.