Diyarbakır'da şok edici itiraf: Muhtar cesedi çuval içinde bana verdi

Diyarbakır'da kaybolan 8 yaşındaki Narin Güran'ın cansız bedeni bulundu. Soruşturma kapsamında bir şüpheli, muhtarın cesedi çuval içinde kendisine verdiğini ve çuvalı dereye götürdüğünü ifade etti.

GÜNCEL 9.09.2024 15:35:00 0
Diyarbakır

EMEK HABER-  Gözaltına alınan bir şüphelinin itirafında şu ifadeler yer aldı; 

"Yukarıdaki kimlik bilgileri bana aittir ve doğrudur. Ben halen yukarıda beyan ettiğim adreste ikamet ederim. Ben 21.08.2024 tarihinde saat 06:30 sıralarında Diyarbakır ili Bağlar ilçesi Çarıklı mahallesinde yeni bir ev yaptırıyordum, bu evin elektrik tesisatı için gitmiştim. Burada çalıştıktan sonra Çarıklı mahallesinin trafik ışıklarının bulunduğu yerde elektrik malzemesi satan soy ismini bilmediğim Vedat isimli şahsın dükkanına gittim, kendisine 5.000 TL borcum vardı, kredi kartından çekmek istedim, kredi kartının olmadığını söyleyince parayı nakit verebilmek için kardeşim Mehmet' i telefondan arayarak, bana 5.000 TL göndermesini istedim. Parayı bana elden kardeşimin eşi Ayşe getirerek elden teslim etti. Bende borcumu ödedim ve evimin olduğu Tavşantepe mahallesine geldim, evimde yemek yedim ve namaz kıldım. Ben saatini tam olarak hatırlamıyorum fakat öğlen saatlerini geçmişti, evimizin şebeke sularının kesik olduğundan dolayı köyümüzün muhtarı Salim Güran'ı aradım, içme suyumuz akmıyor dedim, yaklaşık olarak bir dakika kadar konuşmuşuzdur. Konuşma esnasında Salim Güran bana "ben arıza için yetkilileri ararım" dedi.
Daha sonra aramızda bir konuşma olmadı. Benim evim ve Muhtar Salim Güran' in evi yaklaşık 80 - 100 metre mesafe vardır. Ben evden kendi aracım olan 23 AN 630 plaka sayılı aracım ile çıktım, sonra arkamdan Renault marka beyaz renkli ve 47 plaka ile başlayan bir araçla Salim Güran'ın geldiğini gördüm, tam olarak bu yer mezarlıktan Tavşantepe Mahallesine doğru çıkan parke döşeli köyün iç yolunda bana Salim GÜRAN korna ve sellektör yaptı, bende bana içme suyu ile ilgili bir şey söyleyeceğini düşünerek bekledim, Salim Güran aracından inerek benim aracıma doğru geldi, bende araçtan indim ve Salim Güran bana eliyle göstermek suretiyle 47 plakalı aracın ön yolcu koltuğunda bulunan battaniyeye sarılı bir şeyi göstererek bunu yok edeceksin dedi, bende gösterdiği şeyin yanına yaklaştım ve bakınca battaniyeye sarılı vaziyette ve hareketsiz vaziyette yatan bir insanın olduğunu gördüm, ben insan olduğunu anlayınca şaşırdım ve tereddüt ettim, bu esnada Salim Güran bana hitaben "aile iyi düşün, sana 200.000 TL. para veririm" dedi. Bu esnada etrafımızda kimse yoktu, bana hitaben aracında torba var mı dedi, bende aracımın bagajından rengini hatırlamadığım bir çuval çıkartarak Salim Güran' a verdim. Battaniyeye sarılı çocuğu alıp, çuvalın içerisine birlikte koyduk, bu esnada çocuğun üzerinde siyah tişört ve şort vardı, üzerinde asılı bir küçük çanta vardı, çocuğu torbaya koyduğumuz esnada sağ kulağının arkasında boyun bölgesinde bir kızarıklık vardı.”

Kaynak: Haber merkezi 


Bağlar'da 'Mahallemde şenlik var' etkinliği

Diyarbakır iş kadınlarından Narin Güran'ın mezarına ziyaret

Diyarbakır'ın kuş cennetinde çevre temizliği

Diyarbakır stadyumundaki çim krizi: fatura stadyum müdürü Çelik'e kesildi.

Narin Güran cinayetinde basına sızdırılan bilgiler meclis gündeminde!

Bağlar'da bağ bozumu şenliği

Çınar'daki yangından etkilenen öğrencilere destek

Narin Güran cinayetinde tutuklu sayısı 11'e ulaştı

Amedspor başkanı Aziz Elaldı trafik kazası geçirdi

Miras paylaşma sözleşmesi nedir, nasıl yapılır ?

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.