Diyarbakır'da raylı sistem çalışmaları hızlanıyor: Eş başkanlar güzergahı inceledi

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanları Serra Bucak ve Doğan Hatun, Hafif Raylı Sistemin planlandığı güzergahta incelemelerde bulundu.

GÜNCEL 10.07.2024 11:11:00 0
Diyarbakır

EMEK HABER- Ulaşım Daire Başkanlığı, kentte trafik yoğunluğunu azaltacak ve toplu ulaşımı rahatlatacak 14 kilometre uzunluğundaki Hafif Raylı Sistem için çalışmalarını sürdürüyor.

Eş Başkanlar Serra Bucak ve Doğan Hatun, çalışmalar kapsamında yüklenici firma temsilcileri ile bir araya geldi. Büyükşehir Belediyesinde gerçekleşen toplantıda, firma temsilcileri Eş Başkanlara çalışmalar hakkında detaylı sunum yaptı. 

EŞ BAŞKANLAR GÜZERGAHTA İNCELEMELERDE BULUNDU

Toplantının ardından Eş Başkanlar Serra Bucak ve Doğan Hatun, Genel Sekreter Emrullah Gördük, Genel Sekreter Yardımcısı Reşat Bakan, ilgili birim amirleri ve yüklenici firma temsilcileri, Hafif Raylı Sistemin planlandığı güzergahta saha incelemesi yaptı.

Eş Başkan Bucak ve Hatun, Yenişehir ilçesi Kooperatifler Mahallesi Ekinciler Caddesi, Ofis Köprüsü ve Bağlar ilçesi Turgut Özal Bulvarında yürütülecek çalışmalar ile planda yapılacak revizeleri yüklenici firma temsilcileri ile yerinde görüştü.

ETÜT ÇALIŞMALARI KONTROL EDİLDİ

Eş Başkanlar ve beraberindeki heyet, daha sonra raylı sistem depo istasyonunun kurulacağı Büyükşehir Belediyesi Doğalgaz Dolum Tesisine geçti. Eş Başkanlar, yüklenici firma temsilcileri ile beraber istasyonun kurulacağı alanda etüt çalışmalarını kontrol etti.


Dicle Elektrik'ten yapay zeka atağı

Kayapınar'daki spor şölenine 10 bin öğrenci katıldı

İşsiz sayısı 3 milyonu aştı

Ergani Floor Curling ile tanıştı

Amedspor İstanbul'da gol perdesini aralayamadı

Amedspor eski başkanı Yıldırım'dan TFF başkanına; 'Kardeşlik Amed'de değil, deplasmanda gerekli'

Barikat'tan yangın mağduru 550 çocuğa anlamlı destek

Bakan Uraloğlu'ndan Instagram açıklaması: 21:30'da açılacak

Diyarbakır - İstanbul yolcu otobüsünde uyuşturucu ele geçirildi

26 ilde uyuşturucu operasyonu: Aralarında Diyarbakır'da var!

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.