Diyarbakır'da gıda operasyonu: 1 ton gıda imha edildi

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi ve Sur Belediyesi tarafından ortaklaşa düzenlenen denetimde, bir iş yerinde tarihi geçmiş ve bozulmuş 1 ton 200 kilogram gıdaya el konularak imha edildi.

GÜNCEL 11.07.2024 14:32:00 0
Diyarbakır

EMEK HABER- Büyükşehir Belediyesi, kent genelinde yurttaşların sağlıklı ve temiz gıdaya ulaşması için çalışmalarına devam ediyor. 

Sağlık İşleri Daire Başkanlığı’na bağlı Gıda Denetim ekiplerinin Sur ilçesi Zabıta ekipleri ile ortaklaşa düzenlediği denetimde, Dağkapı’da yöresel ürün satan bir işyerindeki raf ömrü geçmiş ve insan sağlığını olumsuz etkileyebilecek çok sayıda ürün tespit edildi.

1 TON 200 KİLOGRAM ÜRÜNE EL KONULDU

Denetimde ekipler tarafından yöresel ürün satışı yapan işletmede son kullanma tarihi geçen ve bozulan sucuk, peynir, tereyağı, mantı ve benzeri gıda ürünlerinden oluşan 1 ton 200 kilogram ürüne el konularak imha edildi. 

DENETİMLER DEVAM EDECEK

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Daire Başkanlığı, yurttaşların temiz ve sağlıklı gıdaya erişimini sağlamak amacı ile denetimlerine düzenli olarak devam edecek.


Dicle Elektrik'ten yapay zeka atağı

Kayapınar'daki spor şölenine 10 bin öğrenci katıldı

İşsiz sayısı 3 milyonu aştı

Ergani Floor Curling ile tanıştı

Amedspor İstanbul'da gol perdesini aralayamadı

Amedspor eski başkanı Yıldırım'dan TFF başkanına; 'Kardeşlik Amed'de değil, deplasmanda gerekli'

Barikat'tan yangın mağduru 550 çocuğa anlamlı destek

Bakan Uraloğlu'ndan Instagram açıklaması: 21:30'da açılacak

Diyarbakır - İstanbul yolcu otobüsünde uyuşturucu ele geçirildi

26 ilde uyuşturucu operasyonu: Aralarında Diyarbakır'da var!

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.