Diyarbakır Ecza Odası : Sağlıkta Şiddeti Kabul Etmiyoruz

Hamdullah KARTAL - Türkiye'nin dört bir yanından sağlıkçılara şiddet haberleri gelmeye devam ediyor.

Diyarbakır Ecza Odası : Sağlıkta Şiddeti Kabul Etmiyoruz

Türkiye'nin dört bir yanından sağlıkçılara şiddet haberleri gelmeye devam ediyor. Son olarak birkaç gün önce Adana'nın Seyhan ilçesinde bulunan bir eczaneye ilaç almaya giden bir şahsın eczacı ve çalışanlarına bıçakla saldırması güvenlik kameralarına yansımıştı.

Adana'da sağlıkçılara yönelik yapılan çirkin saldırıya ilişkin Diyarbakır Eczacı Odası Sosyal medya platformu üzerinden kınama mesaj yayınladı.Yayınlanan mesajda  "Adana’nın Seyhan ilçesi, Şahin Eczanesinde görev yapan meslektaşımız Ecz. Ertuğrul ATALAY’a ve eczane teknisyenlerimize, bir hasta tarafından bıçaklı saldırıda bulunuldu. Saldırıyı kınıyor, meslektaşımıza ve eczane teknisyenlerine geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.Sağlık çalışanlarına şiddet giderek artıyor.İyileştirirken şiddet görmek kabul edilemez.Bunu durdurmak için tüm yetkilileri bir kez daha göreve çağırıyoruz" ifadelerine yer verildi.



Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.