Diyarbakır Büyükşehir'den dolandırıcılık uyarısı

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, sosyal medya üzerinden yayılan bir dolandırıcılık girişimi hakkında kamuoyunu bilgilendirdi.

GÜNCEL 4.10.2024 12:30:00 0
Diyarbakır Büyükşehir

EMEK HABER- Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, sosyal medya üzerinden yayılan bir dolandırıcılık girişimi hakkında kamuoyunu bilgilendirdi. Bazı kişi veya kişilerin “Diyarbakır’da toplu taşıma 6 ay boyunca ücretsiz olacak!” başlığıyla yurttaşlardan para topladığı öğrenildi.

Belediye, kentte böyle bir uygulamanın olmadığını vurgulayarak, “Diyarbakır’da toplu taşıma 6 ay boyunca ücretsiz olacak! Kent yönetimi sizi, kentte, hareketliliği arttırmayı ve toplu taşımayı teşvik etmeyi amaçlayan bir girişime katılmaya davet ediyor. Şehirde 6 ay boyunca sınırsız seyahat için 500 akıllı karttan birini sadece 87,40t’ye satın alın!” şeklinde gördüğünüz, reklam, ilan, haber gibi sosyal medya paylaşımlarına inanmayın ve asla işaret edilen linki (internet uzantısı) tıklamayın. Belediyemiz bünyesinde böylesi bir çalışmanın olmadığını ve bu tür uygulamaların sadece kurumumuzun resmi hesapları üzerinden duyurulduğunu vurgulamak istiyoruz. Yurttaşlarımızın dolandırıcılık mağduru olmaması için bu tür tuzaklara itibar etmemesi gerekmektedir." açıklamasında bulundu. 

Haber: Ercan ÇAĞLAYAN  

 


Diyarbakır'da kadınlar pars yakın müdafaa ile artık daha güçlü ve güvende!

Bağlar'daki Huzur Sokağı yenilendi

Yazar Mehmet Uzun'un anısına etkinlikler düzenlenecek

Diyarbakır'da Eylül ayında 168 kişi tutuklandı

Diyarbakır Büyükşehir'den dolandırıcılık uyarısı

Amedspor-Esenler Erokspor maçının yeri belli oldu

GGC: Saldırı ve engellemelerin geldiği boyut endişe vericidir

Adıyaman'da kültürel dayanışma: 1. Çocuk ve Gençlik Festivali

Ensarioğlu: İtibarsızlaştırma politikası ile karşı karşıyayız

Dicle Üniversitesi'nden 11 akademisyen uluslararası bilimsel başarıya imza attı

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.