POLİTİKA

POLİTİKA Haberleri

DEM Parti'den erken seçim açıklaması

Hakkari'de STK temsilcileriyle bir araya gelen DEM Parti Eş Genel Başkanı Tülay Hatimoğulları, "Türkiye derhal erken seçime gitmelidir" dedi.

POLİTİKA 6.06.2024 14:50:00 0
DEM Parti

Hatimoğulları, "Buradan bir kez daha altını çiziyoruz. AKP ve ortağı MHP, artık gayrimeşrudur, gayrimeşruluklarını bir kez daha tescillemişlerdir. Ve zaten güç kaybetmişlerdir tarihin çöp sepetine geleceklerdir. En son seçimlerdeki matematiksel aritmetiğe baktığımızda halkın desteğini kaybetmişlerdir ve bizden siyasi intikam almaktadırlar. Bu kayyımı bir daha atamalarının nedeni de budur. Bir nedeni de belediyelerin maddi kaynaklarını kendi kaynakları haline getirebilmek ve yandaşlarına peşkeş çekmektir. Bu gayrimeşru saray yönetimi ve ortağı derhal istifa etmelidir. İstifa etmiyorlarsa Türkiye derhal erken seçime gitmelidir. Artık Türkiye’de erken seçimin koşulları oluşmuştur ve bizler erken seçim çağrısını Hakkari’den kayyım atadıkları kayyım rejimini buradan genişletmeye çalıştıkları odak olarak seçtikleri Hakkari’den bütün Türkiye kamuoyuna duyururuz. Türkiye derhal erken seçime gitmelidir" dedi. 
 


Anahtar Kelimeler: dem parti'den erken seçim açıklaması

Diyarbakır Milletvekili Cupolo, mısır ithalatındaki vergi indirimini sordu

Yazar ve Şair Cegerxwîn anıldı

GGC'de 'Uluslararası Medya ve Basın Özgürlüğü' söyleşisi

Narin soruşturmasında 4 kişiye ağırlaştırılmış müebbet

Fethullah Gülen öldü

Suçta ve cezada kanunilik ilkesi

Marmara Dent 7. şubesini Diyarbakır'da açtı

Güneydoğu Gazeteciler Cemiyeti'nden Sinan Aygül'e destek

Diyarbakır'dan Avrupa'ya çıkarma

DTSO başkanı Kaya: Diyarbakır'daki NEET oranı Türkiye ortalamasının iki katı

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.