Bağlar Belediyesi'nden gençlere yatırım: Rezan Gençlik Merkezi açıldı

Bağlar Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü’ne bağlı Rezan Gençlik Merkezi’nin açılışı yapıldı.

GÜNCEL 6.09.2024 20:54:00 0
Bağlar Belediyesi

EMEK HABER- Eş Başkanlar Leyla Ayaz ve Siraç Çelik’in de katıldığı açılış renkli etkinliklerle gerçekleşti. Eş Başkan Çelik yaptığı konuşmada, çocuklar ve gençler için ihtiyaç duyulan tüm çalışmaları hayata geçireceklerini dile getirdi.

Bağlar Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü, Yenihal’de bulunan Rezan Gençlik Merkezi’nin açılışını yapmak ve yaz boyunca süren Yaz Spor Okullarının başarılı bir şekilde tamamlanmasını kutlamak amacıyla etkinlik düzenledi.

Gençlik Merkezi bahçesinde düzenlenen etkinliğe Eş Başkanlar Leyla Ayaz ve Siraç Çelik’in yanı sıra, Eş Başkan yardımcıları Jiyan Aslan ve Reşat Yücel, Meclis üyeleri, birim müdürleri, spor okullarına katılan çocuklar, gençler ile aileleri katıldı.

Etkinliğin açılış konuşmasını Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürü Asuman Filiz Ürün yaptı. Ürün, Gençlik Merkezi’nde yaptıkları etkinlikleri aktararak, önümüzdeki dönemde çalışmalarını devam ettireceklerini vurguladı. 

‘'Geleceğimiz olan gençler için ne gerekiyorsa yapacağız’'

Eş Başkan Siraç Çelik de konuşma yaparak, “Çocuklar ve gençler bizim geleceğimizdir. Onlar için ne gerekiyorsa yapacağız” diye konuştu. Önceki yönetimin Gençlik Merkezi’nde çalışmalar yapmadığını, kendilerinin göreve geldikten sonra merkezi  aktifleştirdiklerini vurguladı. Çelik, “Bizler halkımız için neye ihtiyaç varsa çalışmalarımızı ona göre yapacağız” ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından kurslara katılan çocuklara hediyeleri verildi. Daha sonra kurdele kesilerek açılış gerçekleştirdi.

Etkinlik kurslara katılan çocukların gösterileri ile devam etti. Çocuklar aralarında yarışmalar yaparken, kendileri için kurulan alanlarda hem spor yaptı hem de doyasıya eğlendi.

Kaynak: Haber merkezi 


Diyarbakır iş kadınlarından Narin Güran'ın mezarına ziyaret

Diyarbakır'ın kuş cennetinde çevre temizliği

Diyarbakır stadyumundaki çim krizi: fatura stadyum müdürü Çelik'e kesildi.

Narin Güran cinayetinde basına sızdırılan bilgiler meclis gündeminde!

Bağlar'da bağ bozumu şenliği

Çınar'daki yangından etkilenen öğrencilere destek

Narin Güran cinayetinde tutuklu sayısı 11'e ulaştı

Amedspor başkanı Aziz Elaldı trafik kazası geçirdi

Miras paylaşma sözleşmesi nedir, nasıl yapılır ?

Diyarbakır'da engelliler için yeni şarj istasyonları kuruldu

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.