Amedspor'un gol makinesi veda etti

Amedspor'un başarılı oyuncularından Berk İsmail Ünsal, kulübe ve taraftarlara veda etti.

Amedspor

EMEK HABER- Amedspor'un başarılı oyuncularından Berk İsmail Ünsal, kulübe ve taraftarlara veda etti. Ünsal, yaptığı açıklamada, Amedspor'u hak ettiği yere taşımak için büyük bir mücadele verdiklerini ve bu yolda şampiyonluk yaşadıklarını belirtti.

Ünsal, sosyal medya hesabından, "Sevgili Amedsporlular, Amedspor'u hak ettiği yere taşımak için müthiş bir mücadele verdik ve bu yolda büyük bir adım atarak şampiyonluk yaşadık. Bugün itibarıyla, güzel anılarla aranızdan ayrılıyorum. Burada olduğum süre boyunca profesyonelliği ile sorunsuz bir yönetim sergileyen Başkanımız Aziz Elaldi'ya, başkan vekilimiz Baran Durmaz'a, eski teknik direktörlerimiz Serdar Bozkurt, Mesut Bakkal ve bu sene çalışma fırsatı bulduğum Ersun Yanal hocama; tüm takım arkadaşlarıma, teknik ekiplere; desteğinizi hiçbir zaman eksik etmediğiniz için sizlere, beni ve ailemi en güzel şekilde misafir edip, evimizde hissettiren Diyarbakır şehrine yürekten teşekkürler eder. Yolunuzun açık olması dileğiyle sağlıcakla kalın” açıklamasında bulundu.



Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.