Amedspor'da kriz: Başkan Elaldı'dan kongre müjdesi

Amedspor taraftarları, Pendikspor karşısında alınan mağlubiyetin ardından Ersun Yanal ve yönetimi istifaya çağırdı. Başkan Aziz Elaldı, yönetimle birlikte kongre kararı alacaklarını duyurdu.

Amedspor

EMEK HABER- Amedspor taraftarları, Pendikspor karşısında alınan mağlubiyetin ardından sosyal medyada teknik direktör Ersun Yanal ve kulüp yönetimini istifaya çağırdı.

Yaşanan tepkilerin ardından Amedspor Başkanı Aziz Elaldı, bir açıklama yaparak kulüp için ellerinden geleni yaptıklarını belirterek, "Çok değerli Amedspor sevdalıları, Görev aldığım süre zarfında kulübümüzün başarıya ulaşması için ben ve yönetim kurulum tüm olanaklarımızı seferber ettik. Bir Amedspor sevdalısı olarak ben ve ailemin sağlık sorunları yaşamasına rağmen arkadaşlarımla birlikte çalışmaları aksatmamaya çalıştık. Lige iyi bir başlangıç yapamamamız beni ve arkadaşlarımı ziyadesiyle üzmüştür. Kulübümüzde birkan değişiminin, çok iyi kurulan takımımızı en kısa sürede en iyi yere geleceğine olan inancım tamdır. Bu nedenle yönetim kurulumuz ile birlikte en kısa sürede kongre kararı alıp büyük Amedspor camiası ile paylaşacağım. Herkes şunu iyi bilsin ki ben ve arkadaşlarım dün ve bugün olduğu gibi yarın da Amedspor'un hizmetinde olacağız. Her biji Amedspor" dedi.

Haber: Ercan ÇAĞLAYAN 



Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.