Amedspor Kadın Futbol Takımı yeni sezona hazır

Amed SK Kadın Takımı, 2024-2025 sezonu hazırlıkları için 2 Ağustos 2024 itibariyle Diyarbakır’da kampa girdi.

Amedspor Kadın Futbol Takımı yeni sezona hazır

EMEK HABER- Amed SK Kadın Takımı, 2024-2025 sezonu hazırlıkları için 2 Ağustos 2024 itibariyle Diyarbakır’da kampa girdi. Takım, bu sezon için toplam 16 yeni transfer gerçekleştirdi. Transferlerin 9'u yabancı, 7'si ise yerli oyunculardan oluşuyor. Ayrıca, 5 transfer daha yapılarak sezona 21 kişilik bir kadroyla başlanması planlanıyor.

Kampa katılan oyuncular arasında, 5 oyuncu deneme amacıyla 1. etap kampına dahil edildi. Kamp süreci sonunda bu oyuncularla ilgili nihai değerlendirme yapılacak.

Başkan Yardımcısı Şeyda Aslantaş, yaptığı açıklamada güçlü bir teknik ekip ve takım kurduklarını belirterek, “Kadın futbol takımının da hedefi elbette ki şampiyonluktur. Ancak asıl hedefimiz, Amedspor Kadın Futbol Takımını daha görünür ve bilinir hale getirerek, bölge ve tüm Türkiye’de kadın takımının taraftar kitlesini büyütmek olacaktır. Yeni sezon başlamadan önce kadın takımını tanıtmak ve desteği artırmak amacıyla bazı çalışmalarımız olacak, zamanı geldikçe bunları sizlerle paylaşacağız” dedi.

EDİTÖR: Ercan ÇAĞLAYAN 

 



Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.