Amedspor eski başkanı Yıldırım'dan TFF başkanına; 'Kardeşlik Amed'de değil, deplasmanda gerekli'

Amedspor eski başkanı Selahattin Yıldırım, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Yıldırım Hacıosmanoğlu’nun Amedspor’un Diyarbakır’daki bir maçını izleme vaadine yönelik eleştirilerde bulundu.

GÜNCEL 11.08.2024 10:58:00 0
Amedspor eski başkanı Yıldırım

EMEK HABER- Yıldırım, sosyal medya platformu X üzerinden yaptığı paylaşımda, Hacıosmanoğlu’na seslenerek, “Ülke futbolunda kardeşliği sağlamak için Amed’e gelmenize gerek yok sayın başkan. Zaten buraya gelen bütün takımları bu halk bağrına basıyor. Asıl deplasmandaki maçlarımıza gidin,” ifadelerini kullandı.

Yıldırım, Amedspor’un İstanbul’daki bir semt takımıyla yapacağı maç öncesinde ırkçı paylaşımların arttığını belirterek, “Mesela ilk maç, İstanbul ilinin bir semt takımı ile maçımız var ve bir sürü ırkçı paylaşım yapıyorlar. Ayrıca uyguladıkları misafir takım bilet fiyatı politikası sizin bahsettiğiniz kardeşliği sağlamayla pek örtüşmedi,” dedi.

Eski başkan Selahattin Yıldırım, gerçek anlamda kardeşliğin tesis edilmesi için Amedspor’un deplasman maçlarında da aynı duyarlılığın gösterilmesi gerektiğini vurgulayarak, “Eğer samimiyseniz söylediklerinizde, Amed’den başlamak yerine İstanbul’dan başlamak gerekmez mi?” diye ekledi.

Yıldırım'ın paylaşımı şöyle; 

"Ülke futbolunda kardeşliği sağlamak için Amed e gelmenize gerek yok sayın başkan. Zaten buraya gelen bütün takımları bu halk bağrına basıyor. Asıl deplasmandaki maçlarımıza gidin. Mesela ilk maç, İstanbul ilinin bir semt takımı ile maçımız var ve bir sürü ırkçı paylaşım yapıyorlar. Ayrıca uyguladıkları misafir takım bilet fiyatı politikası sizin bahsettiğiniz kardeşliği sağlamayla pek örtüşmedi. Eğer samimiyseniz söylediklerinizde Amed ten başlamak yerine İstanbul dan başlamak gerekmez mi?"

HABER: Ercan ÇAĞLAYAN 


Diyarbakır Kitap Fuarı'nın lansmanı yapıldı

Diyarbakır'da şok edici itiraf: Muhtar cesedi çuval içinde bana verdi

Narin Güran'ın cenazesi toprağa verildi

Diyarbakır Narin Güran için sokağa çıktı

Narin Güran olayıyla ilgili 21 kişi gözaltına alındı

Kayıp Narin Güran ölü bulundu

Diyarbakır'da 'Ciran' filminin galası yapıldı

Bucak: '2024 yılında nasıl bir enkazla karşı karşıya olduğumuzun farkındayız'

Sosyal medyada hedef alınan Kürt Soprano'nun suç duyurusu sonuçsuz kaldı

18 gün geçti: Narin'den haber yok!

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.