26 ilde uyuşturucu operasyonu: Aralarında Diyarbakır'da var!

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, uyuşturucu imalatı ve satışı yapanlara yönelik gerçekleştirilen "Narkoçelik-31" operasyonlarında 91 kişinin gözaltına alındığını ve 1 ton 47 kilogram uyuşturucunun ele geçirildiğini duyurdu.

DİYARBAKIR 10.08.2024 11:04:00 0
26 ilde uyuşturucu operasyonu: Aralarında Diyarbakır

EMEK HABER- Yerlikaya, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, “Jandarma Genel Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığı koordinesinde, 26 ilde 253 ekip ve 996 personelin katılımıyla operasyonlar düzenlendi. Diyarbakır, Edirne, Elazığ, Manisa, Aksaray, Adana, Balıkesir, Bitlis, Batman, Bingöl, Malatya, Ağrı, Kırklareli, Aydın, Yalova, Afyonkarahisar, Antalya, Erzurum, Karaman, Sakarya, Rize, Kırıkkale, Muğla, İzmir, Siirt ve Ankara illerini kapsayan operasyonlarda, 91 zanlı gözaltına alındı; bunlardan 55'i tutuklanırken, 9'u hakkında adli kontrol kararı verildi. Operasyonlarda ayrıca, 1 ton 47 kilogram uyuşturucu madde, 8 milyon 249 bin kök Hint keneviri ve kök skunk bitkisi ile 21 bin uyuşturucu hap ele geçirildi.” İfadelerini yer verdi.

Bakan Yerlikaya, ayrıca, "Ülkemizi uyuşturucu tacirlerinden ve sokak satıcılarından temizlemek için kararlılıkla mücadele ediyoruz. Operasyona katılan kahraman jandarma ekiplerimizi kutluyorum" dedi. 

EDİTÖR: Erol BOZ


Diyarbakır Kitap Fuarı'nın lansmanı yapıldı

Diyarbakır'da şok edici itiraf: Muhtar cesedi çuval içinde bana verdi

Narin Güran'ın cenazesi toprağa verildi

Diyarbakır Narin Güran için sokağa çıktı

Narin Güran olayıyla ilgili 21 kişi gözaltına alındı

Kayıp Narin Güran ölü bulundu

Diyarbakır'da 'Ciran' filminin galası yapıldı

Bucak: '2024 yılında nasıl bir enkazla karşı karşıya olduğumuzun farkındayız'

Sosyal medyada hedef alınan Kürt Soprano'nun suç duyurusu sonuçsuz kaldı

18 gün geçti: Narin'den haber yok!

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.